Kosmos-Promet

Home Članovi Kosmos-Promet
ISTORIJAT FIRME:

Firma je osnovana 1993. godine, a delove za prskalice radimo od 1998. godine. Od 2008. godine to je jedina delatnost firme.

NAŠA SNAGA I PREDNOSTI

U našem asortimanu nalazi se preko 1000 proizvoda. Kvalitet proizvoda i cinjenica da ih

odmah po porudžbini možemo isporučiti je naša glavna prednost. Kapacitet naše proizvodnje u potpunosti zadovoljava potrebe tržišta.

PROIZVODNJA

Naša firma je lider na tržištu delova za traktorske prskalice. Ogromno iskustvo koje imamo kao višegodišnji proizvođac u toj oblasti nadograđujemo praćenjem tržišta i odgovorom na potrebe istog i konstantno podižemo standard kvaliteta. Sarađujemo sa firmama iz Srbije i značajno izvozimo, pa dobro poznajemo kako lokalno tako i regionalno tržište.

PROIZVODI

Proizvodimo više vrsta razvodnih i ispusnih ventila za različite vrste prskalica.

Proizvodnja je orijentisana i ka sitnim potrošnim delovima za traktorske prskalice i

atomizere, kao što su dizne, sita, nosaci dizni, navrtke, gumice i spojnice za creva. Imamo preko 150 vrsta membrana najboljeg odnosa cene i kvaliteta.

OSTALI PROIZVODI:

Kao reakciju na potrebe kupaca odre_eni deo naših proizvoda pakujemo u garniture kao što su setovi membrana za pumpu, set gumica/ manžetni za razvodnik ili ispusni ventil,

kompletan set za remont pumpe (klipnjace i prstenovi). Na taj način podiže se nivo usluge koji pružamo krajnjim kupcima.